Poliția din Bihor a avut un weekend plin. Trei persoane găsite decedate în condiții suspecte dau de lucru celor de la criminalistică. După ce sâmbătă seară un bărbat a fost găsit decedat, complet dezbrăcat în propria maşină lângă Aleşd, duminică alţi doi bărbaţi a fost descoperiţi fără suflare: un agent imobiliar a fost ucis la Salonta, iar un orădean a murit într-o pădure din comuna Bratca.

Potrivit ebihoreanul.ro, crima din Salonta a fost descoperită în jurul orei 9.40, când agentul imobiliar Gheorghe Baciu (foto), 61 de ani, fost preşedinte PRM Salonta, a fost găsit în curtea unei case din spatele clădirii Poliţiei din oraş de către proprietara unui imobil pe care se pregătea să-l vândă.

Femeia a trecut duminică prin zonă şi, văzându-i maşina în faţa casei, a decis să intre în locuinţă, găsindu-l pe agent decedat în curte, cu sânge pe faţă.

„Specificul speţei şi stadiul anchetei nu permit comunicarea, la acest moment, a altor informaţii, decât confirmarea faptului că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor se află în lucru un dosar având ca obiect infracţiunea de omor – evenimentul de la Salonta, despre care am fost sesizat azi”, a transmis prim procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrău, conform BIHOREANUL.

baciu-3

 

Special Arad, 9 ianuarie 2017, 11:32 AM