Ghiță Baciu a fost ucis! Poliția caută criminalul. S-a întâmplat la 70 de kilometri de Arad! (FOTO)

  de Special Arad | 9 ianuarie 2017, 11:32 AM | Regional

  0

  Poliția din Bihor a avut un weekend plin. Trei persoane găsite decedate în condiții suspecte dau de lucru celor de la criminalistică. După ce sâmbătă seară un bărbat a fost găsit decedat, complet dezbrăcat în propria maşină lângă Aleşd, duminică alţi doi bărbaţi a fost descoperiţi fără suflare: un agent imobiliar a fost ucis la Salonta, iar un orădean a murit într-o pădure din comuna Bratca.

  Potrivit ebihoreanul.ro, crima din Salonta a fost descoperită în jurul orei 9.40, când agentul imobiliar Gheorghe Baciu (foto), 61 de ani, fost preşedinte PRM Salonta, a fost găsit în curtea unei case din spatele clădirii Poliţiei din oraş de către proprietara unui imobil pe care se pregătea să-l vândă.

  Femeia a trecut duminică prin zonă şi, văzându-i maşina în faţa casei, a decis să intre în locuinţă, găsindu-l pe agent decedat în curte, cu sânge pe faţă.

  „Specificul speţei şi stadiul anchetei nu permit comunicarea, la acest moment, a altor informaţii, decât confirmarea faptului că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor se află în lucru un dosar având ca obiect infracţiunea de omor – evenimentul de la Salonta, despre care am fost sesizat azi”, a transmis prim procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrău, conform BIHOREANUL.

  baciu-3

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad