George Țucudean a spus DA! Ana la fel… Familia Țucudean a fost luată prin surprindere (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 23 ianuarie 2017, 11:56 AM | Monden | Sport | Topic special

  8

  George Țucudean s-a căsătorit. Aleasa inimii lui este Ana, cea care de sâmbătă de la amiază a devenit oficial frumoasa lui soție și care i-a dăruit doi copii, George Maximilian de 2 ani și Marc Alexandru care încă nu a împlinit un an.

  Cununia lui George cu Ana a avut loc la Casa de Căsătorii de la Teatrul de Stat Arad și a fost oficiată de primarul Gheorghe Falcă. Nu a fost deloc cu fast, persoanele prezente fiind destul de puține, familiile celor doi, rude și prieteni.

  Evident, nu a lipsit bunicul lui George, Gheorghe Cosma, fondatorul Cotta International, dar nici bunica acestuia. La fel, alături de fratele său a fost și Miriam. Părinții Marius și Corina Țucudean și-au felicitat copilul și nora, dar misiunea lor principală au fost cei doi nepoței.

  Nu a lipsit vechiul prieten al lui george, fotbalistul Bătrânei Doamne Marius Chindriș alături de care a jucat la UTA și la grupele de juniori de la Atletico, dar nici Alin Gligor, căpitanul formației arădene. Vedetele au fost chiar cei doi copii ai lui George și Anei, Max și Marc, ei fiind mai pupați chiar decât mirii.

  Lângă George și Ana a venit și Alin Roman, fost fotbalist la UTA și Național Sebiș, care este totodată și cumnatul celor doi.

   

  Ne-a făcut o surpriză. Nici eu și nici maică-sa nu am știut nimic până joi. Atunci ne-au anunțat. Ne bucurăm mult și pentru George și pentru Ana și pentru cei doi nepoței, Max și Marc” (Marius Țucudean – fost fotbalist la UTA și tatăl lui George)

   

  Pe plan fotbalistic, din informațiile noastre, George va alege în decursul acestei săptămâni echipa la care va evolua în primăvară.

  Casă de piatră George și Ana!

  IMG_2574 IMG_2575 IMG_2576 IMG_2577  IMG_2579 IMG_2580 IMG_2581 IMG_2582 IMG_2583 IMG_2584 IMG_2585 IMG_2586 IMG_2587 IMG_2588 IMG_2589 IMG_2590 IMG_2591 IMG_2593 IMG_2594  IMG_2597 IMG_2599

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu acum o zi sau doua , am lasat un comentariu la acest articol , care vad ca nu l-ati pus … acek comentariu nu era cu injurii injuraturi si asa mai departe …. dar probabil stiti la ce ma refer . Foarte bine dar atat sa stiti ca din partea mea a-ti pierdut un cititor zilnic a special Arad pe care nu o sa il mai aveti si chiar o sa indrum prietenii mei sa acceseze alte saituri de acum.incolo , asta fiindca sunteti nesimtiti . Probabil o sa vedeti de acum incolo in numarul de accesari . Numai bine

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad