A trebuit să așteptăm trei săptămâni ca să aflăm ce i-a putut oferi Falcă, în schimbul votului din PNL, Geaninei Pistru, pentru ca aceasta să arate tuturor că „divorțul” dintre ea și soțul Eusebiu este o chestiune de timp. Unul chiar scurt. Ei bine, cum ne-am așteptat, am aflat destul de repede.

Ghiță (Falcă) i-a servit lui Geani Pistru postul de consilier la Compania de Apă Canal Arad, și nu orice consilier, ci consilier al directorului general, tot Ghiță, dar Bănățean.

De când am aflat această informație stăm și ne întrebăm: cum poate Geanina să-l consilieze pe Bănățean într-atât de mult încât să merite cei peste 7000 de lei „mălai” pe care-i va primi, și aici (țineți cont!…) nu punem la socoteală și cei influența pe care o va căpăta foarte apropiatul doamnei fost viceprimar, Lucian Riviș Tipei, în calitate de proaspăt membru AGA (Mulțumim cititorului care ne-a corectat, noi scriind CA) al Companiei.

Nu dorim să ne lansăm în niște supoziții în ceea ce privește adevărata muncă pe care o va presta Geanina sub Bănățean, dar trebuie să subliniem că, până să ajungă președinte al Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca a fost consilier al aceluiași Ghiță (da… Bănățean). Așa că… Iustine, atenție la neatenție că mai vrei un mandat și ce poate face o femeie nu fac nici zece politicieni, chiar de l-ar avea pe Ando director de imagine!

În final, întrebare pentru toți cititorii Special Arad: ce va face, ce munci va „executa” Geanina Pistru ca și consilier al directorului Companiei de bani aruncați pe apă și canal, Gheorghe Bănățean, alias „omul cu cel mai mare venit de la stat, din Arad” ?

P.S. Ne-ar place și nouă să muncim sub Bănățean, dar ne e teamă că ne-ar remunera fără să facem nimic. Or, Janina are pregătire… în industria alimentară și mediul din jur. Deci, e pe bune!

Și nu în ultimul rând, am vrea să fiți alături de noi, săptămânile viitoare, să ne uităm împreună, citind, cum curg milioanele companiei în buzunare cunoscute doar de unii… și ascunse bine de anumiți directori care se ocupă nu de mult timp (maxim doi ani) cu… cifrele animalele. Da… la lei ne referim.

 

O. Peniță, 22 aprilie 2017, 3:47 PM