Garage Sale la STRARAD. Vrei să vinzi și tu? Află condițiile de participare!

  de Special Arad | 29 iunie 2017, 8:48 PM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Centrul Municipal de Cultură Arad organizează în perioada 21-23 iulie 2017 cea de-a doua ediție a festivalului stradal STRARAD, în Parcul Mihai Eminescu.

  Feedback-ul încurajator din partea publicului după ediția pilot a evenimentului de anul trecut i-a provocat pe organizatori să conceapă o a doua ediție a STRARAD cu secțiuni și activități noi, diverse și distractive. Organizatorii promit o ediție cu noutăți și surprize, programul complet urmând a fi dezvăluit în curând.

  O secțiune nouă în cadrul STRARAD este Garage Sale. Persoanele doritoare să participe la Garage Sale în cadrul STRARAD pot depune o cerere la Centrul Municipal de Cultură Arad (formularul se solicită pe e-mail, la adresa cmcarad@yahoo.ro) până în data de 7 iulie 2017. Cererea va fi însoțită de fotografii cu produsele care vor fi prezentate spre vânzare.

  Nu se acceptă obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, lenjerie intimă, produse alimentare sau produse cosmetice.

  Între produsele acceptate se numără: vinyluri, cărți, jucării, afișe, postere, vederi, fotografii, obiecte de decor. Această listă este cu titlu exemplificativ, dar nu exhaustiv.

  Cererile vor fi depuse la secretariatul Centrului Municipal de Cultură Arad, Bvd. Revoluței, nr. 97, de luni până joi între orele 8.00-17.00 și vineri între orele 08.00-14.00.

  Participarea la Garage Sale este gratuită, însă cei selecționați vor trebui să achite la Primăria Municipiului Arad taxa de ocupare a domeniului public, până în data de 17 iulie 2017.

  Termen limită de depunere a cererilor: 7 iulie 2017

  Anunț participanți selecționați: 12 iulie 2017

  Informații: +40371501072; cmcarad@yahoo.ro;

  https://www.facebook.com/StraradStreetFestival

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad