În urmă cu câteva minute, alesul și realesul PNL Arad, Gheorghe Falcă, și-a încheiat discursul susținut în fața celor câteva sute de delegați, dintre care unii nu au mai suportat presiunile la care au fost supuși încă de dimineață și s-au dus obligați la EXPO Arad.

Aici au trebuit să suporte adevărata corvoadă, și anume să asculte discursul președintelui, pe care nu-l catalogăm ci doar, sincer, ne facem câteva cruci… și comentăm puțin pentru că ne-a părut extrem de rău că nu a vorbit despre pizza dată la moldoveni.

Ia citiți voi mai jos câte ceva din ceea ce poate debita omul ăsta de susține că duce Aradul spre progres:

1. „Am fost cooptat în echipa de campanie la parlamentare fiindcă am fost și în echipa de la prezidențiale. Mi-am ținut promisiunile la nivel local pentru listele de parlamentare. Sunt peste 600 de oameni prezenți. Adunarea noastră este valabil constituită”. (Asta nu e perlă, e declarație politică – nota red.)
2. „Nimeni nu a auzit oferta noastră politica. Toată lumea a auzit doar înjurăturile unor colegi. Din ianuarie până mai ieri…” (… și a început… – nota red.)
3. „Fericirea este genetică” (What the fuck!? Despre ce fericire e vorba: a nebunilor sau a animalelor – nota red.)
4. „Unii oameni nu au ajuns la fericire și succes, fiindcă nu vor sa vadă fericirea. Alții au ajuns la fericire și nu au văzut asta” (Genial! – nota red.)
5. „Dacă vrei sa fii fericit și înjuri un om din ianuarie și până acum, termină, mă, înjurătura!” (Mă, Ghiță, mă… – nota red.).
6. „Oamenii fericiți își văd de treaba lor și nu fug de probleme”. (Serios? Nici tu? – nota red.)
7. „Bunurile nu înlocuiesc politețea și cultura.”
8. „Măcar când este ziua ta, indiferent că o ții în vii, pe dealuri, nu sta în șlapi și în bermude” (Pe dealuri, în Austria, Gheorghe Falcă? – nota red.)
9. „Tuturor le spun că deșteptul citește zilnic.” (Tu? Pe cine? Pe Abraham Lincoln? – nota red.)
10. „Nu e bine să fii clovn de obicei. Nu e bine să știi doar să mânuiești paharul și să fii chibiț” (Să mooooori… nu altaaa! – nota red.)
11. „Pentru a face bine oamenilor trebuie să folosești acest instrument: partid politic. Nu mă pot bucura pentru mine că mă gândesc la partid. Dar îmi doresc să ne bucuram în 2020”

Ulterior a venit Cionca… Și a început cu… „Sunt un om fericit”. Te credem, Iustine, dar până când?
Iar Geanina Pistru, auzind că șeful, Falcă, a vorbit despre cultură, a lovit-o în plin, așa ca prima doamnă de talia Elenei cea cu trist renume, dar doctor docent profesor universitar: „Suntem în săptămâna minunată de după nașterea mântuitorului”. Hai măi Geani… Serios? Păi… și cum stă treaba, ăsta mântuitorul tău, s-a născut de două ori și a murit o dată? Doamne…. iartă-ne și iartă-i de inculți!

N-aaaare roost… :)))

UPDATE (ora 20:45) – Surpriză(?)! Din 561 de delegați prezenți, Gheorghe Falcă a fost reales președintele filialei județene a PNL Arad cu 495 de voturi pentru, diferența constituindu-se în voturi nule și împotrivă.

Alin Olteanu, Andrei Fuliaș, 20 aprilie 2017, 6:47 PM