Adrian Năstase, fost preşedinte PSD, îl critică subtil pe Liviu Dragnea, actualul preşedinte PSD. Năstase constată că sfatul său cu privire la organizarea partidului a fost pus în practică. Însă nu la PSD, ci la PNL.

„În sfârsit, insistenta mea privitoare la nevoia departamentelor la partid a dat rezultate. E adevărat, nu la PSD ci la PNL. Departamentele (comisiile) formate de liderii liberali vor monitoriza guvernul, se vor ocupa de selectia cadrelor si vor pregati viitorul program de guvernare. Practic, cele trei functii pe care le aveau si departamentele PSD, atunci cand functionau. Si in opozitie dar si in perioadele de guvernare, evident, atunci, cu obiective modificate”, scrie Adrian Năstase pe blog.

Fostul premier, îl critică pe Dragnea şi pentru faptul că a lipsit la prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional al PSD după opt luni. „O veste bună totusi – ieri au fost reluate sedintele saptamanale ale BPN. Poate că la prima sedinta, la reluarea acestor intalniri politice, era utila si prezenta presedintelui partidului”, mai scrie Năstase.

Special Arad, 25 iulie 2017, 9:43 AM