FITN așteaptă arădenii la un nou concert de excepție

  de Special Arad | 12 mai 2017, 11:05 PM | Music

  0

  Așa cum ne-am obișnuit în cei cinci ani de când există Festivalul Internațional de Teatru Nou, pe lângă spectacolele de teatru, arădenii au parte în cadrul evenimentului și de concerte de excepție. Dacă joi ne-au încântat Corso, iar vineri Q Band, sâmbătă vine rândul Trupei de Serviciu să o facă.

  Așadar, Trupa de Serviciu vă invită sâmbătă, 13 mai, de la ora 22, după terminarea spectacolelor prezentate în cadrul FITN, să mai rămâneți preț de o cântare, două, la clubul Boeme din incinta Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad, unde formația cânta superbe piese din stilul folk.

  Programul FITN pentru 13 mai:

  Ora 11:00, Sala Studio: „Un être hors pair/ Un om de milioane”, de Ioan Peter.

  (Trupa de teatru pentru elevi și studenți „Amifran” Arad)

  Ora 19:00, Sala Mare: „Coliziuni”, de Levente Dimény

  (Teatrul „Szgligeti” Oradea”)

  Ora 20:30, Sala Studio: „Are nevoie de multă atenție”, de Martin Crimp

  (Teatrul UNTEATRU București)

  Ora 22:00, Boeme Teatru: Concert Trupa de Serviciu

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad