Filmul „Wonder Woman”, interzis în Liban… și nici măcar nu din cauza fustei mini

  de - | 4 iunie 2017, 1:06 PM | Film | Video

  0

  Filmul „Wonder Woman”, regizat de Patty Jenkins, a fost interzis în Liban, deoarece actriţa din rolul principal, Gal Gadot, este de origine israeliană, informează The Guardian.

  Distribuţia în cinematografe a peliculei, care are la bază banda desenată creată de DC, a fost interzisă cu câteva ore înainte de lansare, autorităţile susţinând că este vorba despre un „film cu un soldat israelian”.

  Ministrul Economiei a emis decizia de a interzice pelicula chiar înainte de premiera ei în Liban, ţară care se află oficial în război cu Israelul, iar cinematografele au anunţat anularea proiecţiilor prin intermediul canalelor social media.

  Gadot, care este originară din Tel Aviv, a fost instructor în Forţele de Apărare Israeliene timp de doi ani şi a devenit Miss Israel la vârsta de 18 ani, potrivit News.ro.

  Campania libaneză de a boicota susţinătorii Israelului a încercat să blocheze şi proiecţia filmului „Batman v Superman”, în care Gal Gadot joacă rolul Wonder Woman, însă fără succes.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.