Festivalul UNTOLD, surclasat de un spectacol la Arad

  de Mihai Todoca | 27 octombrie 2016, 2:24 PM | Strada

  0

  În 14 octombrie, Centrul Cultural Județean Arad sărbătorea 15 ani de activitate. Eveniment anunțat mai ceva ca un concert cu AC/DC.

  Azi, 27 octombrie, încă sărbătorim… Aradul este într-o continuă petrecere dat fiind faptul că ditamai reclama de la Podgoria încă e în picioare. Ne place mult să mergem la astfel de evenimente, tocmai de aceea trecem și pe la Catedrala aflată vizavi de reclamă, și aprindem lumânări ca nu cumva să nu fie dată jos. Cum altfel ne-am mai aminti că petrecem de aproape două săptămâni încontinuu?

  Oamenii trec drumul prin loc nepermis doar să mai prindă un selfie cu reclama, dau fuga la Ziridava și își scot pozele pentru veșnica amintire, hotelurile sunt pline ochi, totul în Arad e închiriat, în parcuri oamenii și-au instalat corturi.

  „E plin tot la noi, am cazat oamenii și pe holuri, pe restul i-am trimis în localitățile din apropiere, pe doi timișoreni i-am cazat la soacră-mea că la mine stau deja trei italieni și un australian. E evenimentul acela al Centrului Cultural Județean… din cauza asta sunt atâția”, ne-a spus o recepționeră de la cel mai mare hotel din Arad.

  „Băi, ești nebun? Ce noroc am! Nici la lucru nu m-au mai chemat! Șeful m-a sunat și mi-a zis că oprim toată producția pentru că oricum suntem pe plus cu mult. Aradul e într-o petrecere continuă!”, l-am auzit pe un trecător care tocmai se întorcea de la un… selfie.

  Mai tare ca și festivalul de la UNTOLD, care ține doar patru zile, spectacolul aniversar al CCJA merge la mustață de două săptămâni.

  Speculăm că spectacolul aniversar va ține 15 zile, o zi pentru fiecare an aniversar.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad