Update Feri și-a recunoscut crima: „l-am lovit cu o lopată, apoi cu un cuțit!” (FOTO)

  de Special Arad | 11 ianuarie 2017, 8:13 PM | Regional

  0

  Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au un suspect în cazul uciderii fostului preşedinte al PRM Salonta, Gheorghe Baciu, găsit mort duminică dimineaţa în curtea unui imobil din localitate.

  Este vorba despre un tânăr de 28 ani, Ferenc Csomos, care a şi fost reţinut pentru 24 de ore. Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Parchetului, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, care a refuzat, însă, să ofere alte detalii până la finalizarea audierilor, scrie BIHOREANUL.

  Fostul preşedinte al PRM Salonta, Gheorghe Baciu, 61 ani, era agent imobiliar şi a fost găsit mort duminică dimineaţă, de proprietara unei case pe care se pregătea să o vândă.

  Bărbatul ceruse cheile imobilului cu o zi mai devreme, însă pentru că nu a primit veşti de la el, femeia s-a deplasat, sâmbătă, la casa cu pricina unde, văzându-i maşina, a decis să intre, găsindu-l pe agent decedat în curte, cu sânge pe faţă, scrie ebihoreanul.ro.

  Conform unor persoane din Salonta, poliția ar fi găsit la Ferenc Csomos, cel din imaginea de mai jos, telefonul lui Ghiță Baciu.

   

  „Au fost mascații la el aseară și l-au ridicat. Au găsit la el telefonul lui Ghiță Baciu. El este, cel din fotografie, îl știam de prin oraș. Aseară am avut ceva treabă în oraș și am fost prin preajmă când l-au ridicat. Încă nu știe nimeni de ce l-a omorât. Se vor știi mai multe peste câteva zile, sau poate o lună” (persoană din Salonta)

  csomos 

  FOTO: Facebook.com

  UPDATE

  Tribunalul Bihor a judecat, în noaptea de miercuri spre joi, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pe numele salontanului Csomos Ferenc, un tânăr de 28 ani reținut, luni, ca suspect în cazul uciderii fostului lider al PRM Salonta, Gheorghe Baciu, în prezent agent imobiliar, găsit mort la sfârșitul săptămânii trecute în curtea unui imobil.

  În urma dezbaterilor, care s-au terminat după miezul nopții, judecătorul de drepturi și libertăți admis propunerea procurorilor și a emis pe numele lui Csomos un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, încheiere care ar mai putea fi contestată la Curtea de Apel Oradea, scrie BIHOREANUL.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procuror adjunct Maria Cotrău, bărbatul a recunoscut crima, descriind în cursul audierilor și modul în care a comis-o.

  “Inculpatul a afirmat că a comis fapta pe fondul unui conflict mai vechi. Potrivit declarației sale, inițial a lovit victima cu o lopată după care cu un cuțit”, a declarat, joi, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

  După comiterea crimei, Feri Csomos se pare că nu a avut niciun fel de remușcări. El posta liniștit pe Facebook, iar marți seara s-a trezit acasă cu procurorii însoțiți de mascați care l-au ridicat cu suspiciunea că el ar fi comis crima. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad