Știri Arad. Întreaga comună Felnac vuiește în ultimele zile după ce o femeie din localitate a găsit pe stradă un câine mutilat. Din informațiile noastre, nu se cunoaște nici stăpânul câinelui dar, din păcate,nici cel care l-a mutilat.

Poliția și oamenii din comună caută criminalul, dar se pare că în această problemă se implică și Direcția Sanitar Veterinară și chiar Prefectura!

„Cățelul este în stare gravă … Este în perfuzii. Are mandibula spartă și lipsă dinți de la lovitură. Este spart osul. Deocamdată nu se știe exact tot. Acum îi fac analize și teste . Si nici costurile exacte încă. Ajutorrr repede! Acest cățel are nevoie urgentă de ajutor. Cineva i-a tăiat boticul cu toporul. Are și la gât o rană. Doamna ce l-a găsit îl duce la medic dar are nevoie de ajutor. Pentru că singură nu se descurcă . Vă rugăm sa îl ajutați!”, scrie Ioana Maria Pleș pe pagina ei de facebook .

felnac 6

Cu alte precizări vine Rodica Fuliaș, care anunță că o persoană din București vine la Arad săia câțelul pentru a-l trata la o clinică specializată din Capitală.

„Cățelul va fi preluat de Kola Kariola, operat și tratat în Bucuresti. Vineri dimineață este programat la operație. Am vorbit acum câteva minute cu domnul Marius, este deja în drum spre Arad. Vă mulțumesc din tot sufletul. Sunteți un mare OM. Nu știu sincer ce să mai spun, am rămas fără cuvinte. Ați răspuns prompt la apelul nostru, ați urcat în mașină și tocmai din București veniți să salvați acest suflet. Dumnezeu să vă binecuvanteze!

Cățelusul a fost tăiat cu toporul,este foarte grav, va rog din suflet cine poate ajuta financiar pentru a acoperi costurile intervențiilor. Doamna Ionescu Ana l-a găsit, acum este la medic”, scrie pe contul ei de facebook, Rodica Fuliaș.

felnac 1

CINE DOREȘTE SĂAJUTE FINANCIAR OPOATE FACE LA CONTURILE DE MAI JOS

Ron: RO43RZBR0000060016698751

Euro: RO53RZBR0000060016698765

USD: RO90RZBR0000060016698778

Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

CIF: 33115589

Banca : Raiffeisen Bank

Cod Swift: RZBRROBU

PayPal: [email protected]

Vezi galeria foto de mai jos

Lucian Dănilă, 19 februarie 2016, 9:10 AM