Fast-food maidanez în centrul Aradului

  de Raluca Medeleanu | 18 ianuarie 2017, 8:53 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  0

  În orașul nostru înfloritor, orice afacere prosperă, iar spațiile de închiriat par aproape imposibil de găsit, îndeosebi în centru. Cifrele de afaceri explodează la fiecare mic sau mare comerciant, astfel încât până și boschetarii au ajuns la concluzia că-i lesne să-și deschidă câte o microîntreprindere. Problema intervine, bineînțeles, când vine vorba de a găsi un loc al sediului.

  Cu același lucru s-au confruntat și niște boschetari centrali care au pus mână de la mână să-și deschidă un fast-food maidanez, fiind forțați de conjunctură să-și inaugureze maiestosul bistro tocmai în curtea din spate a unor blocuri de pe Bulevardul Revoluției, mai exact la capătul străzii Alecu Russo.

  După cum puteți observa în imaginea de mai jos, realizată artistic în momentul inaugurării, fast-food-ul maidanez oferă – pe lângă miresmele de aromaterapie – opțiunea de megacomandă la pachet, aceasta fiind livrată în saci de plastic de înaltă calitate, importați din Indochina…

   

  Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare…

  16144844_1364994220231222_1729258991_n

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.