„Manevrele” de culise ale Geaninei Pistru, la schimb cu sprijinul acordat lui Gheorghe Falcă la conducerea PNL Arad, sunt departe de a se fi încheiat. Faptul că doamna Pistru nu mai vrea la președinția organizației municipale PNL, lăsându-l pe (cică… inocentul) Sergiu Bâlcea să se candideze singur, nu rămâne fără urmările de rigoare Astfel, dacă în urmă cu două săptămâni Special Arad anunța că Geani a negociat puternic și a reușit să îl facă pe Falcă să-i promită că Tiberiu Ciul (fin al familiei Pistru) va fi numit director la societatea Gospodărirea Comunală (subordonată CLM Arad), astăzi suntem în măsură să spunem că un alt finuț e pe… turnantă.

E vorba despre Florin Morar și știm că Geani Pistru a negociat pentru drăgălașul de el funcția de inginer șef la CET Arad, acolo unde va încasa câteva (bune-bune) mii de lei, deși societatea este pe butuci din cauza datoriilor istorice.

În fapt, totul nu e decât o negociere. Mai mult decât sigur, Geanina Pistru, în schimbul trecerii ei pe planul doi (cum spuneam, nu va mai candida să-și păstreze funcția de președinte al organizației municipale PNL Arad) și drept răsplată pentru că l-a convins și pe soțul ei, Eusebiu, să nu mai candideze la președinția organizației județene, a cerut nenumărate favoruri de la Gheorghe Falcă.

Însă, ceea ce e și mai important, prin aceste favoruri, prin oamenii de partid și finii pe care i-a „rezolvat”… și-i va rezolva și în continuare, cu funcții la societățile subordonate CLM Arad, are control aproape total asupra organizației municipale, deci inclusiv a lui Sergiu Bîlcea, cel care va fi ales vineri președinte al organizației municipale ca să spele, cică, imaginea filialei liberale.

 

 

Marius Man, 4 aprilie 2017, 11:28 AM