Expoziție Zoe Eisele Szücs – „Pictură”, la Muzeu

  de Special Arad | 10 noiembrie 2017, 8:27 PM | Cultură

  0

  Complexul Muzeal Arad vă invită la vernisajul expoziției de pictură semnată de artista arădeană Zoe Eisele Szücs, eveniment care va avea loc la Muzeul de Artă, în Sala Ovidiu Maitec, marți, 14 noiembrie, de la ora 18:00.

  Curatorii expozitiei sunt Adriana Pantazi, istoric din  cadrul Complexului Muzeal Arad și Fekete Károly, din partea Asociația „Kölcsey”.

  Suprapusă de atributul retrospectivei, expoziția artistei Zoe Eisele Szücs reunește lucrări de pictură și, în premieră, de grafică, rezultatul a cincizeci de ani de creație.

  Expoziţia este deschisă publicului arădean, până în data de 7 decembrie. Program de vizitare: marți – duminică, 09:00 – 17:00, luni – închis.

  Proiect expozițional realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad