Eunice a început școala! Este în anul al doilea la Școala Gimnazială „Aron Cotruș” din Arad (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 21 septembrie 2017, 8:49 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Eunice s-a dus din nou la școală și a făcut-o tot la Arad, la fel ca și anul trecut. Nu, nu este vorba despre nicio fetiță, ci despre mascota unui proiect foarte importnt pentru învățământul arădean și nu numai. Scriam zilele trecute despre proiectul Erasmus de la Școala Gimnazială „Aron Cotruș”, un proiect împotriva abandonului școlar.

  După acel articol am primit mai multe întrebări de la cititori ce anume s-a făcut concret la această instituție de învățământ pentru eliminarea abandonului școlar. Tot atunci scriam, conform celor spuse de conducătorul proiectului, directorul adjunct al școlii, Camelia Nan, că „matematica și științele exacte au fost o problemă”.

  Nu, nu s-a renunțat la aceste materii la școala din Grădiște, dar copiii care întâmpinau probleme majore la aceste materii au fost consiliați, iar uneori se preferă ca aceștia să participe la mai multe activități sportive.

  În ceea ce privește impactul social, au fost de asemenea consiliați părinții copiilor care frecventau mai puțin școala.

  „Anul școlar 2017-2018 la Școala Gimnazială ”Aron Cotruș” colorat cu zâmbete, voie bună, copii deosebiți, energie…și baloane înălțate! Profesorii alături de Eunice urează copiilor un an plin de realizări!”, scrie pe contul de Facebook al Biancăi Paul, unul dintre cei mai apreciați profesori ai acestei școli.

  Dincolo de eliminarea abandonului școlar, Școala Gimnazială „Aron Cotruș” a avut rezultate remarcabile anul trecut la olimpiadele școlare, obiectiv pe care profesorii din această instituție de învățământ îl au și pentru acest nou an școlar.

  IMG-20170911-WA0007

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.