Este Falub! UTA și-a găsit antrenor după plecarea lui Mihalcea

  de Lucian Dănilă | 7 septembrie 2017, 11:06 AM | Sport

  0

  UTA are antrenor. Adrian Falub a fost alesul conducerii clubului la patru zile distanță de la demisia lui Adrian Mihalcea. Șefii grupării arădene au contactat mai mulți antrenori din țară, cel mai aproape de a semna un contract fiind Liviu Ciubotariu, dar fostul internațional s-a răzgândit în ultimul moment.

  S-a discutat cu Eugen Neagoe, cu Gigi Mulțescu, cu Viorel Moldovan, cu Emil Săndoi, dar și cu alții, însă din diferite motive nu s-a ajuns la o înțelegere.

  Adrian Falub a primit marți seara prin e-mail oferta clubului arădean, acesta ajungând repede la o înțelegere cu oficialii grupării alb-roșii.

  Falub a început să antreneze în 2006, când a acceptat oferta celor de la Universitatea Cluj. El a reușit să promoveze cu echipa în Liga I cu trei săptămâni înainte de finalul campionatului. În Liga 1, Universitatea a avut un început foarte slab în sezonul 2007-2008 și a fost demis după 10 meciuri fără victorie. În anul 2008, Falub a semnat un contract cu Sportul Studențesc, aflată în Liga a II-a. În 35 de meciuri cu el antrenor, Sportul a obținut 8 victorii, 12 egaluri și 15 înfrângeri. El și-a încheiat contractul la data de 17 mai 2009. În aprilie 2009, Adrian Falub a semnat cu FC Unirea Alba Iulia, echipă cu care promovează, de asemenea, în prima ligă. În toamna anului 2010, Falub s-a alăturat formației CSMS Iași, despărțindu-se de ea la finalul sezonului, în vara anului 2011.

  În perioada 2012-2015, Falub a antrenat de două ori pe UTA. Rezultatele nu au fost notabile, dar cei care au lucrat cu el și chiar antrenorii din Arad care au avut contacte cu Falub i-au lăudat mereu profesionalismul.

  A mai antrenat la Al Urooba și la Concordia Chiajna.

  Falub a semnat un contract până la vară cu opțiune de prelungire în cazul în care se va îndeplini obiectivul, promovarea în Liga 1. El a condus antrenamentul din această dimineață, iar la ora 14.30 va fi prezentat într-o conferință de presă. Falub îi va avea ca secunzi pe Marius Suller, Cristian Todea și Dan Țapoș.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.