UTA are antrenor. Adrian Falub a fost alesul conducerii clubului la patru zile distanță de la demisia lui Adrian Mihalcea. Șefii grupării arădene au contactat mai mulți antrenori din țară, cel mai aproape de a semna un contract fiind Liviu Ciubotariu, dar fostul internațional s-a răzgândit în ultimul moment.

S-a discutat cu Eugen Neagoe, cu Gigi Mulțescu, cu Viorel Moldovan, cu Emil Săndoi, dar și cu alții, însă din diferite motive nu s-a ajuns la o înțelegere.

Adrian Falub a primit marți seara prin e-mail oferta clubului arădean, acesta ajungând repede la o înțelegere cu oficialii grupării alb-roșii.

Falub a început să antreneze în 2006, când a acceptat oferta celor de la Universitatea Cluj. El a reușit să promoveze cu echipa în Liga I cu trei săptămâni înainte de finalul campionatului. În Liga 1, Universitatea a avut un început foarte slab în sezonul 2007-2008 și a fost demis după 10 meciuri fără victorie. În anul 2008, Falub a semnat un contract cu Sportul Studențesc, aflată în Liga a II-a. În 35 de meciuri cu el antrenor, Sportul a obținut 8 victorii, 12 egaluri și 15 înfrângeri. El și-a încheiat contractul la data de 17 mai 2009. În aprilie 2009, Adrian Falub a semnat cu FC Unirea Alba Iulia, echipă cu care promovează, de asemenea, în prima ligă. În toamna anului 2010, Falub s-a alăturat formației CSMS Iași, despărțindu-se de ea la finalul sezonului, în vara anului 2011.

În perioada 2012-2015, Falub a antrenat de două ori pe UTA. Rezultatele nu au fost notabile, dar cei care au lucrat cu el și chiar antrenorii din Arad care au avut contacte cu Falub i-au lăudat mereu profesionalismul.

A mai antrenat la Al Urooba și la Concordia Chiajna.

Falub a semnat un contract până la vară cu opțiune de prelungire în cazul în care se va îndeplini obiectivul, promovarea în Liga 1. El a condus antrenamentul din această dimineață, iar la ora 14.30 va fi prezentat într-o conferință de presă. Falub îi va avea ca secunzi pe Marius Suller, Cristian Todea și Dan Țapoș.

Lucian Dănilă, 7 septembrie 2017, 11:06 AM