Era cât pe ce să producă un accident în lanț! A intrat cu TIR-ul într-o depășire periculoasă

  de Special Arad | 9 martie 2016, 4:31 PM | Auto | Video

  0

  Doar vigilența șoferilor celor trei mașini a făcut să nu se producă o tragedie rutieră de zile mari, în mare parte din cauza unui TIR care a intrat într-o depășire de tip „Need for Speed”. După cum se poate vedea în videoclipul publicat pe TraficTube.ro, șoferul TIR-ului a vrut neapărat să depășească mașina din fața sa, chiar dacă din sensul opus se apropia destul de periculos un alt autoturism. Din fericire, toți trei șoferi (cel al mașinii din sens opus, al mașinii pe care voia s-o depășească TIR-ul și cel din spatele lor, cel care a filmat toată scena) au frânat în timp util, evitând un accident în lanț.

  Unii susțin că vina îi aparține și conducătorului care nu a facilitat încercarea de depășire a TIR-ului.

  „Deși scrie în lege ca trebuie sa păstrezi viteza când un conducător intra în depășirea ta
  ..autoturismul putea frana și el dacă era ȘOFER”, scrie un comentator pe TraficTube.

  Gabriel BPunct, cel care a urcat filmulețul pe site, a intervenit și el cu un răspuns la comentariul de mai sus: „Avea unde sa intre in fata lui. Eu presupun ca problema (pe langa idiotenia TIR-ului) a fost soferul unei alte masini, care mergea pe acelasi sens cu mine. Probabil s-a speriat si a franat si el.” 

  Nu s-au oferit date despre locația incidentului în descrierea filmulețului nici pe YouTube, nici pe TraficTube. Putem doar presupune că s-a petrecut în zona de est a țării, deoarece cel care a încărcat video-ul pe internet locuiește în Iași, conform paginii sale de Facebook.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad