Nu e trei doamne și toți trei, e o doamnă și, forțat puțin, niciunul. Începând de azi, ea, doamna Elena, se poate uita la orice emisiune de televiziune dorește (Poți citi AICI!) pentru că în biroul comandantului ISU nu mai e nimeni. Propoziția „nu mai e nimeni” e o figură de stil… pentru că… uite pentru că:

Toți cei trei candidați înscriși la concursul pentru șefia ISU Arad au picat examenul la care s-au prezentat. E vorba de locotenent colonel Cristian Gârbău (încă împuternicit inspector șef), locotenent colonel Florentin Țigan (împuternicit prim adjunct al inspectorului șef) și colonel Romel Vale. Toți trei au primit niște subiecte de examen atât de grele, dar atât de grele… încât nu au reușit să obțină notele de trecere.

Astfel, pas de defilare pe loc pentru toți, până la organizarea unui alt concurs, la care să se prezinte alții… sau, poate, chiar aceiași.

În concluzie, care e întotdeauna la urmă, cum ni se dovedește și în acest caz, nu unul, ci toți trei au avut un „câlcâi” al lui Ahile. Și nu, nu e vorba de vreo (acea!) Elenă la mijloc, ci mai mult ca sigur sunt în centrul atenției, la nivel de București, la IGSU, certurile din unitatea de la Arad. Și ca o concluzie a concluziei, nu este exclusă varianta să fie adus un inspector șef din țară pentru a pune la punct situația, angajații și pe, sigur că da!, Elena.

 

O. Peniță, 25 mai 2017, 3:19 PM