Ei sunt ca vinul vechi… Ergad, cei mai buni „veterani” de la Liga Desavoia (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 15 septembrie 2017, 3:22 PM | Sport

  0

  Liga Desavoia a organizat o competiție inedită, de old-boys, competiție la care fiecare echipă să fie compusă din jucători de peste 38 de ani, dar au fost acceptați și câte doi jucători cu vârsta între 35 și 38.

  Am văzut „bătrâni” frumoși, foști fotbaliști pentru care ne făceam riduri pe frunte stând lipiți de gard la meciurile echipei UTA din anii 90, așa cum au fost Nicolae Mitu, Dorel Toderaș sau Costel Bogoșel, am văzut împătimiți de fotbal ca Lucian Hrincu, sufletul echipei de minifotbal AC Luciano, pe Flavius Măduța, dar și gruparea din Pecica condusă de Doru care are aproape două decenii de existență.

  În ciuda faptului că a fost un turneu de „veterani”, meciurile au avut ritm, dar am văzut și multă calitate, cu execuții și realizări de excepție.

  Cei mai buni au fost cei de la Ergad, care i-a avut în componență pe: Mihai Ordodi – Dani Husa, Bogdan Sime, Adrian Dobrin, Dani Tambor, Dani Mărcuș și Darius Poenaru. Ergad a trecut în finală de Flamura Roșie cu scorul de 4-2, după ce Flamura a avut avantaj de 2-0. Ergad a fost condusă și în semifinale cu 2-0 de cei de la FC Luni, dar a egalat în ultimele secunde și a câștigat la loviturile de departajare. La FC Luni au evoluat Bogoșel, Iovu, Măduța, Cristi Lăzău, Nicolae Mitu sau Lucian Hrincu, dar și Dani Toader – în poartă, fostul inspector școlar Claudius Mladin și subsemnatul. FC Luni nu a pierdut niciun meci în timpul regulamentar de joc, decât la loviturile de departajare.

  În semifinale, cei de la Flamura Roșie au trecut de Pecica.

  Au participat șase echipe împărțite în două grupe de câte trei.

  IMG_0550 IMG_0561 IMG_0566 IMG_0567 IMG_0571

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.