După ce doi polițiști s-au bătut într-un birt, alt scandal monstru filmat într-un bar din vestul țării! S-a lăsat cu capete sparte și anchetă deschisă

  de - | 20 aprilie 2017, 12:43 PM | Regional

  0

  Bautura care a stropit din belsug bucatele de pe mesele de sarbatoare a iscat mai multe scandaluri si batai in Timis in ultimele zile.

  In vreme ce la Teremia Mare, seful de post s-a incaierat cu un politist de frontiera la birt, in Dudestii Vechi 4 barbati au facut prapad intr-un bar.
  Doi dintre ei au ajuns la spital raniti, dupa un circ cat casa.

  Cei patru au baut impreuna, iar la un moment dat s-au luat la cearta si au aruncat unii in altii cu sticle ori pahare.

  In cele din urma unul dintre combatanti iese din local tinandu-se cu mainile de cap si este urmat la mica distanta de un al doilea care azvarleste o sticla spre el. Acesta riposteaza. Se intoarce si incepe sa arunce inspre rival cu sticle si lazi de bere depozitate in curtea birtului.

  Apoi, doi dintre batausi s-au apucat sa sparga geamurile barului.
  Chemati in ajutor, medicii de pe ambulanta au preluat ranitii si i-au transportat la spital pentru ingrijiri si investigatii.

  Intreg taraboiul a fost filmat de camerele de supraveghere din local, iar politistii au deschis o ancheta.

  Vezi video AICI

  sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad