Dublă fractură pentru unul dintre titularii Bătrânei Doamne! Ce spun medicii? (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 11 ianuarie 2017, 4:30 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Unul dintre titularii echipei UTA a suferit o accidentare gravă în timpul vacanței. Ionuț Tănase, unul dintre cei mai tineri dar și cei mai constanți jucători ai Bătrânei Doamne în prima parte a campionatului, și-a fracturat două degete de la mâna dreaptă în timp ce se afla acasă, în județul Argeș.

  S-a întâmplat în data de 30 decembrie, în satul Glamboc, comuna Bascov din județul Argeș, localitatea natală a fotbalistului care este și component al lotului național Under 19. Ionuț era în vacanță, la părinți, acolo unde a alunecat și s-a ales cu o fractură la două dintre degete.

   

  Am alunecat și mi-am fracturat două degete. Sunt rupte. Nu e nici fisură și nici luxație. Am fost la medic acolo, în Pitești, și mi-a spus că trebuie să stau până în 12 februarie. Mâine mă duc și la Arad la un medic. Până atunci pot să alerg și să fac exerciții care să nu mă puă în situația de a mă lovi la degete. Voi reveni cu putere de muncă. Încet-încet mă vindec, iar din 12 februarie îmi va da gipsul jos. Până va începe campionatul voi fi apt sută la sută” (Ionuț Tănase pentru Special Arad)

   

  UTA va relua pregătirile luni, 16 ianuarie, urmând ca în data de 28 săplece în cantonament în Spania. Mai mult ca sigur, în pofida accidentării, Ionuț Tănase va fi inclus în lotul care va fi deplasat sub comanda lui Laurențiu Roșu în Peninsula Iberică.

  tanase-3

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad