Dr. Dan Halchin revine la conducerea Penitenciarului Arad

  de Special Arad | 23 august 2017, 11:24 AM | Administraţie

  0

  Începând cu data de 21 august 2017, funcţia de director a Penitenciarului Arad este asigurată de subcomisarul de penitenciare dr. Dan Halchin.

  Dr. Dan Halchin revine în fruntea instituţiei arădene după ce a mai condus această unitate în perioada 2006-2010.

  De la această dată şi până în prezent, ofiţerul a efectuat multiple misiuni în străinătate, în calitate de expert în cadrul Uniunii Europene şi Organizaţia Naţiunilor Unite, iar începând cu ianuarie 2015 şi până în prezent a îndeplinit  funcţia de Director General Adjunct a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad