Doliu în Primăria Arad! S-a stins din viață unul dintre cei mai simpatici șefi (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 6 octombrie 2016, 1:07 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. A servit Aradul timp de 21 de ani. Marian Teodor a fost mai bine de două decenii șeful Serviciului Investiții din cadrul Primăriei Arad. S-a angajat în 1991, la un an după Revoluția din Decembrie, fiind cunoscut și acum ca unul dintre cei mai simpatici șefi din instituția de la kilometrul 0.

  „Era un om foarte fain”, spune foarte pe șleau una dintre angajatele Primăriei. „Îi plăceau glumele, se supăra foarte greu și era cu adevărat implicat în tot ceea ce avea de făcut. Ne era drag să-l avem pe lângă noi”, continuă fosta colegă a lui Marian Teodor.

  Timp de 21 de ani a activat la Direcţia de Administrare a Patrimoniului Local şi la Serviciul Investiţii. A fost cel care a coordonat cele mai mari proiecte de investiţii care s-au derulat în municipiu. Apoi, în luna mai a anului 2012 s-a pensionat. A făcut-o cu fast, nu din punct de vedere al costurilor acelei petreceri, cât din punct de vedere al trăirilor. „La toate și la toți ne-a părut rău că pleacă. Chiar a fost un șef mișto”, spune aceeași angajată a Primăriei.

  Astăzi este o zi tristă în Primărie. Nu din cauza vremii… Încă de dimineață printre angajați s-a răspândit vestea că Marian Teodor a murit… A închis ochii în casa fiicei sale, la București, dar urmează să fie adus la Arad pentru slujba de înmormântare. Pe Facebook curg mesajele de condoleanțe… „A fost unul dintre cei mai simpatici șefi. A fost un om atât de fain…”

  Nu știm cu exactitate vârsta la care Marian Teodor a plecat spre o lume, se zice, mai bună. Nici nu mai contează. Acum contează că anii pe care i-a trăit au fost plini de realizări, iar în urma sa a lăsat amintiri atât de plăcute.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  teodor-marian 

  FOTO: actualitati-arad.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad