Doi urmăriţi internaţional şi unul general depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 3 noiembrie 2016, 10:55 AM | IPJ Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F Oradea au depistat şi predat unor echipe de poliţişti, trei bărbaţi, cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general, respectiv internaţional.

  Ieri, 02.11.a.c., în jurul orei 15.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Eugen C., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în judeţul Mureş.

  Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către Judecătoria Reghin, un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

  Tot ieri, în jurul orei 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Nicu C., în vârstă de 22 de ani, din judeţul Galaţi.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către Judecătoria Făgăraş, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an de zile.

  În data de 02.11.2016, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, s-a prezentat la ieşirea din ţară cetăţeanul român Petru G., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în judeţul Mureş.

  Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Polonia, un mandat în vederea arestării şi predării sau extrădării,  pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

  Persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor respectiv Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  foto: Arhivă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.