O încăierare între doi politiști, care s-a petrecut în vestul țării chiar în a doua zi de Paști, a fost filmată și făcută publică pe internet, în exclusivitate, pe opiniatimisoarei.ro. Totul a început într-un birt din centrul localității Teremia Mare, unde mai multi bărbați s-au adunat la un pahar de vorbă. Printre ei, șeful de post și un polițist de frontieră.

După ce paharele de vorbă s-au amestecat cu cele de băutură alcoolică, cei doi angajați ai Ministerului de Interne au început să-și spună vorbe grele, iar de la scandal la o bătaie în toată regula n-a mai fost decât un pas.

Furios, șeful de post a dat de pământ cu o sticlă , iar după câteva minute cei doi polițiști au decis să-și rezolve disputa afară. Au urmat alte imagini uimitoare care surprind o încleștare ca-n filme. Șeful de post, rămas la bustul gol, s-a chinuit din răsputeri să îi țină piept colegului de la Frontieră. Cei doi s-au cuprins în brațe, s-au lovit de zidurile birtului, s-au prăbușit pe cimentul din curte și s-au rostogolit pe jos, sub ochii unor consăteni care însoțeau scenele grotești cu fluierături și mesaje de susținere ori dezaprobare, relatează Opinia Timișoarei.

Vezi videoul AICI.

-, 19 aprilie 2017, 12:11 PM