Doi ani de închisoare cu executare! A intrat pe contul de Facebook al fostei iubite

  de Special Arad | 2 noiembrie 2017, 11:43 AM | Naţional

  0

  Multe persoane sunt tentate să controleze telefonul, mesajele, conturile de socializare ale persoanei de lângă ele. Deși poate părea inofensiv, acest lucru este extrem de dăunător și… ilegal!

  Un bărbat din Călărași a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru că a intrat ilegal pe contul de Facebook al fostei iubite!

  Potrivit deciziei luate de judecătorii Tribunalului Călărași, în perioada 2012 – 2014, suspectul a accesat fără drept, de mai multe ori, contul de Facebook al fostei sale iubite pentru a-i citi conversațiile cu alte persoane de pe rețeaua de socializare. Decizia a fost luată de Tribunalul Călărași cu câteva zile în urmă, însă nu este definitivă.

  SURSA: reporterntv.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad