Documentarul Discovery Channel despre dezastrul din Colectiv, disponibil online

  de - | 15 martie 2016, 1:01 AM | Video

  0

  Documentarul marca Discovery, Dezastrul din Colectiv, difuzat duminică seara pe post, este disponibil și online, scrie Pagina de Media.

  Documentarul prezintă, în ordine cronologică, faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în noaptea de 30 octombrie în clubul din București, așa cum au fost relatate de cei direct implicați – supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare.

  Programul conține și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului.

  Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești conduse de Mihai Predescu, producător cu peste 20 de ani de experiență în domeniul producției TV internaționale. Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad