DNA a reținut un primar din Vestul țării! Prejudiciul este de aproape un milion de euro

  de Special Arad | 9 noiembrie 2017, 10:02 AM | Regional

  0

  DNA Timișoara a dispus, ieri, reținerea unui primar acuzat de fraudarea fondurilor europene. Investigațiile au început în luna iunie a acestui an când procurorii și polițiștii de la DNA au descins la primăria din comuna cărășeană Ciclova Română.

  Ancheta îl vizează pe primarul ALDE din Ciclova Română, Gheorge Percea pe fiul său, dar şi pe unii funcţionari şi au pornit de la cercetări mai vechi cu privire la modul în care au fost eliberate adeverinţe pentru diverse suprafețe de teren. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că fiul primarului, Adrian Ioan Percea, ar fi luat, prin interpuşi, terenuri în concesiune de la primărie şi a solicitat la APIA – Centrul Local Oraviţa sprijin financiar în cadrul unor scheme de plăţi directe, existând suspiciunea că documentele prezentate de acesta la unitatea de implementare nu sunt reale. Prejudiciul este de patru milioane de lei.

  CITEȘTE MAI MULTE CU CLICK AICI PE pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.