Divinitatea nu i-a înduplecat pe judecători. Angela Borteș, contabila șefă, a câștigat procesul cu Arhiepiscopia Aradului

  de O. Peniță | 15 noiembrie 2017, 10:00 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Știri Arad. Fosta (și actuala… de o săptămână) contabilă șefă a Centrului Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Aradului, Angela Borteș, a avut câștig de cauză în procesul intentat instituției bisericești. Aceasta a contestat Decizia nr.1331 din 26 mai 2017, a Arhiepiscopiei Aradului, o decizie prin care i-au fost încetate raporturile de muncă. Judecătorii Tribunalului Arad, secția CONTENCIOS ADMINISTRATIV ȘI FISCAL, LITIGII DE MUNCĂ ȘI ASIGURĂRI SOCIALE, au decis că actul Arhiepiscopiei Aradului este ilegal și au decis reîncadrarea acesteia în funcția de contabil șef deținută anterior emiterii actului nr. 1331.

  Mai mult, magistrații au stabilit ca Arhiepiscopia Aradului să plătească despăgubiri bănești egale cu salariile indexate, majorate și nerealizate, precum și a celorlalte drepturi de care ar fi beneficiat din luna mai până în noiembrie.

  Din câte am aflat, Angelea Borteș va încasa aproximativ 40.000 de lei din „urmă”…

   

  Hotarare

   

   

  Foto: Critic Arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad