Directorul CET Arad și-a dat demisia! Ce spune despre motivele care au dus la această decizie și cine este noul director

  de Andrei Fuliaș | 29 noiembrie 2017, 11:07 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Problemele de la cele două Centrale Electrice de Termoficare din Arad (CET Lignit și CET Hidrocarburi) sunt departe de a se fi rezolvat. Arădenii au fost amenințați, în mai multe rânduri, de către aleșii din Primăria Arad că ar putea rămâne fără căldură. Scandalurile din Consiliul Local Municipal pe tema bugetelor de la cele două CET-uri au fost și ele la ordinea zilei.

  Marți, 28.11.2017, directorul CET Lignit Arad, Daniel Doble, și-a anunțat demisia de îndată din funcția de director al societății.

  Contactat de Special Arad, Daniel Doble a confirmat actul și a explicat care sunt motivele ce l-au împins la acest gest: „Este adevărat, mi-am înaintat demisia din funcția de director. Am recurs la acest gest din motive personale. Mai exact, sunt motive de ordin familial. Oricum mandatul meu de interimar s-ar fi încheiat peste două săptămâni”.

  După demisia lui Daniel Doble, la conducerea CET Lignit a fost numit de urgență un nou interimar. Șeful Serviciului Resurse Umane din cadrul companiei, Ioan Plaveți, a explicat pentru Special Arad și cine este noul director: „În urma demisiei domnuluI Doble, în funcția de director a fost numit domnul Robert George Maloș, care până în prezent a fost inginer șef producție în cadrul societății. Acesta a fost desemnat cu mandat provizoriu pentru perioada 29.11.2017 – 20.04.2018, perioadă în care se va proceda la publicitatea pentru desemnarea noului pe procedurile Ordonanței 109”.

   

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad