Hai s-o ardem retoric-interogativ și brusc… că văd că-i pe trend: Doamna Ana-Maria Dragoș, ne puteți trimite și nouă pe mailul redacției facturile – sau chiar chitanțele – prin care firmele Q. Group., B. reflection., Sys… A. Project, D. Group, G. Garden, N. Constar, Green M. și – nu în ultimul rând – N. Travel (știți de ce le limităm la inițiale în introducerea asta, nu?), au fost plătite de Centrul Cultural nu al dumneavoastră și al lui Ioțcu, ci al Județului Arad? Puteți?
Sigur că puteți – pentru că altfel vă dăm în judecată pe Legea 544 că ziceți că nu vreți sau nu puteți… și, în plus, facem noi rost de contractele alea și le publicăm piesă cu piesă… că doară-s publice!
Răspundeți-ne la această primă întrebare și, fie că o faceți, fie că nu, continuăm noi cumva… O conferință de presă pe tema asta ar fi indicată…. dacă ne permiteți să vă dăm un sfat pe gratis.

Apoi după ce puteți face asta, doamnă directoare (nu trebuie să prestați altceva decât să ne redirecționați fișierul pe care vi l-au cerut și omuleții… două clickuri vă costă), o să vă rugăm să ne acordați un interviu, unde și însoțită de cine vreți dumneavoastră, dacă vreți (pe scenă la Moara cu Noroc de la Mocrea în aplauzele tuturor, „pe terenul dujmanului” era să zicem, dar ne abținem), iar în interviul ăla, doamnă directoare, să ne explicați, în așa fel încât să înțeleagă toți cititorii noștri și toți admiratorii activității dumneavoastră, cum  naiba de ați semnat, în luna decembrie a anului lui Dumnezeu 2014, trei facturi, de 380.000 de lei bucata, pentru „activitățile artistice ale Județului Arad” ale „hartiștilor care cântă”, de fapt, la birtul Moara cu Noroc… pentru o mână de ghinioniști penali?
Cum naiba ați făcut asta?! – cu talentul dumneavoastră de actriță și cu competența dumneavoastră de directoare „pe cultură” să ne explicați, atât nouă cât și fanilor dumneavoastră.

Mulțumim anticipat.

 

Andrei George, 15 septembrie 2015, 2:47 PM