„Dezvoltă-ți aripile dincolo de forme” – lansare de carte

  de Special Arad | 4 ianuarie 2017, 11:44 AM | Cultură

  0

  „Dacă doar un singur om va trăi mai bine, folosindu-se de cele scrise în această carte, voi considera că şi-a realizat scopul”, mărturiseşte autorul Peter Csaba, pictor şi om de afaceri.

  Discuțiile vor fi pe tema relației cu tine însuți si cu ceilalți, despre frumos și miraculos, despre contrariile care apar în viața noastră înainte de a apare lumea care o dorim. Un eveniment de 2 ore, care să ne ajute în evoluția noastră spre lumea pe care o merităm si o visăm. Vorbitorii, doi oameni cu ezitari, încercări si reușite vă aduc din cunoașterea si experimentarea vieții cu toate bucuriile, frumusețile si provocările ei.

  Vorbitori/ facilitatori: Peter Csaba, autor, pictor, om de afaceri și vorbitor inspirațional, va aduce bucuria și entuziasmul unui nou început arătând prin exemplul personal că nimic nu este imposibil. Ne va împărtăși din trăirile și experiențele trăite, care au dus la nașterea cărții „Dezvoltă-ți aripile dincolo de forme”.

  Lorincz Corina, mamă cu norma întreagă, liber întreprinzător și vorbitor inspirațional, vă va face să simțiți și să recunoașteți viața cu toate binecuvântările ei.

  Lansarea va avea loc la Cărturești în 11 ianuarie, la ora 18:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad