De Valentine’s Day și Dragobete, CFR Călători oferă bilete la jumătate de preț pentru cupluri

  de Special Arad | 11 februarie 2017, 12:05 PM | Monden

  0

  CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru cupluri în zilele de 14 și 24 februarie 2017, în cadrul campaniei „IR Special/Ofertă pentru 2”, a anunțat compania într-un comunicat.

  Reducerea de 50% din tariful biletului este valabilă pentru călătoria la clasa 1 și a 2-a, se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR.

  Oferta vizează anumite trenuri și nu se cumulează cu alte oferte. Tariful de rezervare a locului se achită integral, se arată în comunicat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.