De duminică vine zăpada! România, între ciclonul Olaf și Numa

  de Special Arad | 17 noiembrie 2017, 8:39 AM | Naţional

  0

  România va fi lovită duminică de ciclonul polar Olaf, astfel că precipitațiile se vor transforma în ninsoare, iar temperaturile vor fi scădea în toate regiunile țării, avertizează meteorologii.

  Meteorologii spun că Olaf ar putea interacționa cu un alt ciclon, Numa, care vine din sudul Europei și aduce cu el o masă de aer cald. Numa a produs deja pagube de proporții în Grecia, unde 14 persoane au murit.

  „Dorința noastră este ca acest număr să nu crească”, a declarat Alexis Tsipras, premierul Greciei. Potrivit adevarul.ro, nu doar Grecia a fost afectată de ciclonul Numa, ci și Croația, îndreptându-se spre sudul țării noastre.

  „Sunt două cicloane separate, fără legătură unul cu celălalt”, spune meteorologul de serviciu.

  Astfel, deși Numa își pierde din intensitate până va ajunge în România, Olaf va aduce lapoviță în regiunile centrale, nordice și nord-estice, în timp ce la munte va ninge. De asemenea, temperaturile vor fi scăzute și săptămâna următoare, anunță meteorologii.

  Pentru duminică, la Arad se anunță timp noros, cu temperaturi pe timpul zilei între 3 și 7 grade Celsius. Este posibil să plouă.

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad