„De ce, Mădălin?” Duminică petrecea în fața Primăriei, ieri a murit la doar 21 de ani… (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 5 ianuarie 2017, 10:46 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Auzim des în această viață că toți suntem „datori” cu o moarte. Dar parcă ce s-a întâmplat în Arad în ultimele săptămâni e prea mult. Mereu au murit tineri, dar în această perioadă parcă s-au dus prea mulți tineri dintre noi… Mădălin Mihălescu la 19 ani, apoi Cristi Ciocoiu la 23, Damian Șoltesz la 31 și apoi Felix și Larisa la 23, respecitv 21 de ani, iar în noaptea de Revelion s-a stins și fosta tenismană Alina la numai 35 de ani.

  Povestea lui Mădălin Grigore pare dintr-un alt film. Era tânăr, a absolvit Liceul Pedagogic „Dimitrie Țichindeal” și încerca să își facă un rost în viață. Trebuia să câștige o pâine și s-a angajat la Pizza 5 Colțuri. Era foarte prietenos iar colegii și prietenii îi spuneau „moldoveanul” din cauza originilor sale de dincolo de Carpați.

  Fire veselă și visătoare, Mădălin spunea mereu că este fericit și nimeni nu poate să-l împiedice să-și îndeplinească visele. Nu se plângea niciodată de probleme de sănătate.

  Ce este șocant în această poveste este rapiditatea cu care Mădălin a plecat dintre noi. S-a dus fulgerător… În noaptea de sâmbătă spre duminică petrecea Revelionul în fața Primăriei. A fost să vadă concertul și spectacolul de artificii împreună cu câțiva prieteni. Țucu Zărăndan, de la arq, chiar l-a surprins într-o fotografie, iar Mădălin posta în acea seară o fotografie cu el și prietenul lui, Claudiu, cu un mesaj: „Mădălin Grigore se simte perfect cu Claudiu… La mulți ani 2017”…

  madalin-5

  FOTO: Mădălin, cel din dreapta, a petrecut Revelionul în fața Primăriei din Arad. După trei zile a murit la 21 de ani… 

  Apoi, în seara de duminică, a început să se simtă rău. I-a scris pe „messenger” unui prieten „mă doare țeava de la gât și am frisoane”. Îndemnat să meargă la spital, Mădălin se întreba retoric: „pe cine găsesc eu la spital acum?”

  Apoi s-a simțit tot mai rău, a ajuns la spital iar ieri, 4 ianuarie, la doar trei zile de când se simțea perfect în noaptea de Revelion, Mădălin a plecat la îngeri.

   

  „A luptat din rasputeri cu suferinta, a luptat si a pierdut. S-a stins cu ochii inlacrimati si privirile pline de deznadejde si durere. A lasat in urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu il poate lua nimeni este inima noastra si unde va ramane vesnic. Dumnezeu sa te odihneasca dragul nostru prieten Madalin Grigore”. (Floryn – prieten al lui Mădălin)

   

  Sunt șocați toți cei care l-au cunoscut, colegii lui de la Pizza 5 Colțuri nu își pot explica cum s-a întâmplat…

  Pe contul de Facebook al lui Mădălin sunt sute de mesaje de condoleanțe, sunt cuvinte cutremurătoare ale prietenilor și prietenelor lui.

  Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

  madalin-3

   

  „Hei Mădă …?? am auzit si eu vestea asta sfasietoare .? dece ? Dece ai preferat sa tii in tine niciodata nu ai spus la nimeni .. Te intrebam mereu cum esti daca esti bine ,, si spuneai ca da esti bine, fericit si ca nimeni nu te poate opri sa iti indeplinesti visele ??? se pare ca tu teai oprit …?? Dumnezeu sa te aibe in paza suflet frumos ❤❤❤❤❤?? Condoleanțe familiei .. ???? — simţindu-se tristă cu Madalin Grigore”. (Cristina Mădălina)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace . Cauza mortii? Pneumonie , lipsa anticorpilor,imunitate scazuta …. De pe o zi pe alta ai disparut dintre noi. Nu e singurul caz in ultimele 2 luni, dar totusi e ciudat cat de tare te loveste boala.O boala care pe prietenul nostru Grig l-a rapus , facandu-ne sa asteptam pana la viata de apoi sa il revedem . Odihneste-l in pace Doamne….Si ai grija de sufletul sau.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad