De anul viitor, doar „consumatorii vulnerabili” vor beneficia de ajutorul pentru încălzire

  de - | 16 octombrie 2017, 2:44 PM | Naţional

  0

  Iarna aceasta va fi ultima în care municipalităţile vor putea subvenţiona agentul termic pentru încălzirea populaţiei.

  Reprezentanţii Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei au anunţat că subvenţia va fi retrasă din luna aprilie a  anului viitor şi că se vor acorda ajutoare financiare de încălzire doar familiilor care se înscriu în categoria de consumator vulnerabil.

   

  Şefa Serviciului de Eficienţă Energetică din cadrul ANRE, Mirela Pleşca, a precizat, pentru Radio România Actualități, că, în prezent, este în dezbatere legislaţia secundară privind noţiunea de “consumator vulnerabil”.

   

  sursa: realitatea.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad