De acum, actele depuse la Poliție și dovada plății amenzii pot fi rezolvate prin e-mail

  de - | 8 septembrie 2016, 4:36 PM | IPJ Arad | Știri Arad

  0

  Noutate: actul de identitate și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresele de e-mail ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  Nu mai este nevoie să vă deplasați cu o copie xerox a cărții de identitate pentru a obține documente eliberate de poliție. Este suficient să transmiteți copia scanată a documentului de identitate pe e-mailul serviciului de unde doriți să obțineți documente.

  Poliția Română operaționalizează prevederile O.U.G. nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

  Documentul scanat trebuie să fie lizibil și să nu depășească în dimensiune 2 Mb.

  Atât copia actului de identitate, necesară obținerii unor documente de la poliție (cazier judiciar, avize, atestate etc.), cât și dovada plății amenzii de circulație se pot trimite, scanate, pe adresele de mail ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad, după cum urmează:

  Serviciul Rutier: oug41.2016.sr@ar.politiaromana.ro

  Cazier judiciar: cazier@ar.politiaromana.ro

  Serviciul Ordine Publică: ordinepublica@ar.politiaromana.ro

  Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase: oug41.2016.arme@ar.politiaromana.ro

  Totodată, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei.

  Certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad