De 7 ani e cerere în căsătorie cu tămbălău la teatru. Spectacol aniversar în această seară!

  de Tomck@t | 8 octombrie 2017, 1:10 PM | Cultură

  0

  „Cerere în căsătorie” este un spectacol de tradiție, care sărbătorește în această lună 7 ani de la premieră. Teatrul Clasic „Ioan Slavici” invită arădenii, așadar, duminică seara, de la ora 19, la Sala Studio, la această comedie spumoasă după A. P. Cehov – o comedie cu multă votcă și multe replici amuzante!

  Urcă pe scenă trio-ul de succes Angela Petrean-Varjasi – Ionel Bulbuc – Florin Covalciuc, într-un spectacol adaptat de Florin Covalciuc.

  Biletele se găsesc la casieria teatrului, dar vă puteți rezerva locurile în sală și online, accesând Biletmaster.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad