Dan Ardelean a fost ucis aseară! Avea 48 de ani și era proprietarul unei spălătorii (FOTO)

  de Special Arad | 9 noiembrie 2016, 11:20 AM | Regional

  0

  Dan Ardelean, din Timișoara, a fost ucis azi noapte tocmai de fata pe care în urmă cu doi ani a luat-o în îngrijire, iar apoi avea să-i devină concubină. Totul s-a petrecut în incinta unui imobil de pe strada Cozia, din Timișoara, aseară în jurul orei 19.30. Cei doi au început să se certe, din motive încă necunoscute.

  Medicii de pe ambulanță, ajunși la fața locului după ce concubina lui Ardelean a sunat la 112, au constatat că bărbatul a fost înjunghiat de cinci ori în spate, suferind „leziuni incompatibile cu viața”. Fata a fost rănită la mâna stângă și la umăr și era în stare de șoc. Bărbatul a fost găsit în holul casei, într-o baltă de sânge, iar lângă el, pe jos, erau două cuțite, pe jos, și un al treilea pe masă, scrie PRESSALERT.

  Dan Ardelean, timișoreanul de 48 de ani care a fost omorât aseară de iubita în vârstă de 18 ani era unul dintre cei trimiși în judecată în celebrul dosar instrumentat de DIICOT Timișoara, „minore pentru VIP-uri”. În procesul rețelei care exploata sexual eleve de liceu, fostul judecător Nicolae Tomuş şi fostul poliţist Ovidiu Gâţan au fost deja condamnaţi cu suspendare pentru că şi-au recunoscut faptele, iar Dan Ardelean era judecat, alături de mai multe persoane, fiind acuzat că a beneficiat de serviciile sexuale ale unor minore „livrate” de interlopul Paul Mânzu, scrie PRESSALERT.

  Concubina sa în vârstă de 18 ani după ce a fost dusă la spital și i s-au acordat îngrijiri medicale pentru rana de la mâna stângă a fost audiată. Aceasta a recunoscut faptul că este este cea care l-a ucis pe omul de afaceri, spunând că totul s-a petrecut pe fondul geloziei. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiș.

  Dan Ardelean avea o fiică și era proprietarul unei spălătorii din Timișoara.

  FOTO: facebook.com

  dan-ardelean-si-concubina

  FOTO: Dan Ardelean și concubina care i-a curmat viața

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad