Dacia recheamă în service sute de mașini cu probleme

  de - | 18 februarie 2016, 9:33 AM | Auto | Naţional

  0

  Dacia a anunţat rechemări din cauza unei probleme descoperite la suspensii. La unele modele Dacia Duster cu tracţiune faţă, arcul din spate riscă să cadă atunci când maşina trece peste o denivelare.

  Defecţiunea a fost descoperită la aproximativ 300 de automobile. Posesorii lor deja au fost înştiinţaţi să se prezinte în service pentru schimbarea arcurilor.

  Operaţiunea durează aproximativ o oră, este gratuită şi poate fi efectuată în orice service autorizat Dacia de pe teritoriul României.

  Sursa: Digi 24

  Foto: zf.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad