„Dă cu spatele! Frână! Boule, ai dat în stâlp și cu molozul pe pistă!”… „Na, și ce?”

  de Special Arad | 18 iulie 2017, 10:21 AM | Strada

  0

  Nu putem decât să ne imaginăm că discuția din titlu s-a petrecut în realitate, dar cert e că cei trei bărbați, mai precis cel de la volan, nu părea să aibă în control total mașina pe care o conducea pe o străduță din cartierul Alfa și nici nu părea foarte deranjat de faptul că a lovit doi stâlpi și a scăpat bucăți de moloz și alte resturi din construcții pe pista de biciclete.

  Imaginea ne-a fost trimisă de către un cititor Special Arad, care a fost martorul acestei mini-parade a prostiei, ce s-a petrecut ieri, în jurul orei 19:30, în Alfa. Nu era nici trafic aglomerat și nu era nici o autoutilitară de dimensiuni considerabile, astfel încât să aibă dificultăți pe această străduță. Totuși, potrivit celui care ne-a furnizat informația, mașina din imagine a avut câteva manevre haotice, a lovit nu unul, ci doi stâlpi, iar în urma ciocnirii au căzut din remorcă bucăți de gunoi și moloz, direct pe pista de biciclete. Și le-au lăsat acolo. S-au dus mai departe ca să descarce resturile din construcții.

  20179568_1957088214580412_191791663_n

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad