Cursuri gratuite de limba chineză, la Universitatea „Aurel Vlaicu”

  de - | 14 octombrie 2016, 10:33 AM | Educaţie

  1

  Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad invită arădenii la o nouă sesiune de cursuri de învăţare a limbii chineze. În fiecare zi a săptămânii cei care doresc să înveţe această limbă, să cunoască mai multe despre cultura şi civilizaţia chineză sunt aşteptaţi la întâlnirea cu Wang Yihua, lectorul chinez, venit la Arad pentru a-i învăţa pe cei care doresc să o înveţe.

  „Ne bucurăm că şi anul acesta, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, oferă celor care doresc şansa să înveţe gratuit limba chineză. Lectorul chinez, Wang Yihua, va fi prezent la UAV în fiecare zi a săptămânii pentru a susţine aceste cursuri. Anul acesta vom organiza şi un curs special pentru copiii care vor să se familiarizeze cu limba chineză. Vă aşteptăm cu drag la noi la universitate” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Toate cursurile, cu predare în limba engleză, se organizează la sala 13 (parter) din clădirea Rectoratului UAV, Bd. Revoluţiei nr.77. Pentru începători, cursurile se desfăşoară în fiecare luni, între orele 18.00-20.00. Copiii între 6 şi 12 ani sunt aşteptaţi în fiecare marţi între orele 17.00-18.00, miercuri între orele 16.30-18.30 sunt invitaţi cei care deja cunosc limba chineză la nivel mediu, iar joi de la orele 17.30 şi vineri de la orele 16.30 sunt aşteptaţi să se perfecţioneze cei care au început încă din anii trecuţi să studieze limba chineză. Este recomandat ca cei care vin la cursuri să cunoască limba engleză.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta da, exemplu de Colaborare Locală!!!
   AUV și UVG, împreună, vor să ne învețe chineza!

   Da de ăștia nu trebuie să ne temem că ne construiesc temple budiste și ne “poluează” preasfânta credință ortodoxă?

   A stai că nu m-am prins de la început!!!
   Învățăm chineza si-i invadăm noi pe ei!
   Le ducem și lumina de la Muntele Atos, despre singura credință adevărată. Iar Becalii o să fie purtătorul de cruce.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.