Cursuri gratuite de limba chineză la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

  de Special Arad | 9 octombrie 2017, 1:22 PM | Educaţie

  0

  O nouă serie de cursuri de limba chineză  se va desfăşura, începând cu data de 9 octombrie,  la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. De luni până vineri, cei interesaţi să cunoască limba chineză pot participa în mod gratuit la orele organizate în clădirea rectoratului UAV, Bd. Revoluţiei, nr.77. Cursurile susţinute de către un profesor chinez se vor desfăşura după următorul program: luni între orele 17.00-19.00, miercuri între orele 16.00-18.00, joi între orele 17.00-19.00 şi vineri între orele 16.30-18.30.

  Cei mici sunt iniţiaţi în limba chineză în fiecare marţi între orele 16.00-18.00. Toate cursurile se vor derula în sala 37 de la etajul II al clădirii.

  „Ne bucurăm că şi anul acesta vom continua seria cursurilor gratuite pentru toţi cei interesaţi de limba şi cultura chineză. Sperăm ca de această oportunitate, pe care universitatea noastră împreună cu Institutul Confucius o creează, să beneficieze cât mai mulţi arădeni”, a declarat prof.univ.dr. Ramona Lile, rectorul UAV.

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad