Curățenia de vară în CJA a început… deocamdată din culisele PNL (adică în capul lui Falcă)

  de O. Peniță | 5 august 2015, 12:17 PM | Culise

  3

  Ghiță Falcă e bucuros pe de-o parte și se dă supărat mai tot timpul. Poate și din cauză că nimeni nu-i mai ajunge la nas.

  E fericit că au ajuns la mâna sa prietenii, frații, neamurile, finii, pupincuriștii, leneșii și restul personajelor angajate exclusiv de Ioțcu (acum în arest) pentru a face din Consiliul Județean Arad un SRL cu acționar majoritar unic, independent de partid și dependent doar de grupul băieților deștepți.  Și-atunci, în biroul de la primărie, iar apoi în cel de la PNL, s-a apucat Falcone să scrie și să facă planuri. Ăla zboară, ăla rămâne, ăla trimis la o direcție, ăla e cu „ăia”, ăla e ok dar…  ș.a.m.d. Prima mișcare a fost făcută. L-a pus pe Adrian Țolea președinte și acesta stă aproape toată ziua și așteaptă prin fax „mutările” stăpânului. În caz că nu s-au întâlnit seara la partid… Nu mai trebuie să vă spunem că angajații Consiliului Județean au aflat! Se simte de departe! Transpirația unora din CJA e atât de puternică încât „bate” mirosul pestilențial din zona Sălii Polivalente. Și, credeți-ne, nu e de la caniculă.

  Supărat? Păi credeți că nu e supărat când știe că anul viitor, aflat în plină campanie electorală, o să i se arunce în fața non-stop că, pe Nicu Ioțcu, el, Tutankamon, l-a dus de mânuță și în Senat, și la Consiliul Județean Arad, și ca președinte… Și-atunci ce să le spună alegătorilor? Că el, Ghiță Falcă, face ORDINE în CJA, așa cum a făcut în Primăria Arad? Ha,ha,ha…

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • usurel…ma “CE BRONZAT E” ca s-ar putea sa-ti vada Falca ingineru nostru adorat comentariul…si se supara si nu-ti mai raspunde nici la salut! asa am patit si eu cand a vrut sa vanda la niste italieni locul gunoielor din Alfa din apropierea strazii Marului si foarte s-a suparat pe mine ca i-am fact niste investitii proaste(canalizarea facuta la colibele tiganilor,pista de biciclisti mai nou care trece prin aceiasi strada a Marului obligandu-te sa circuli printre injuraturile tiganilor si huiduieli ca iti prmiti sa circuli printre ei pe pista unde ei isi spala covoarele…constructia colibelor tiganilor pe domeniul public…vai vai vai, fereasca Dumnezeu sa isi permita cumva un roman sa-si construiasca tot acolo fara acte asa ca tiganii ceva ca deloc Falca isi trimite acolitii,cainii lui de paza,Stana care a fost la Urbanizare,politia locala,politia disciplinei in constructii cu petre si gh stoian s.a.m.d.)si uite acum nu ma mai saluta de loc….si mi-s tare suoarat! ca isi lasa masina in drum…vine pe jos trece prin fata mea,se duce la vecinu meu…militianu vine inapoi pune capu in pamant si trece iarasi prin fata mea ca…bou…nu ma intereseaza prea mult salutul lui,da e primaru’ si nu ar trebui sa dea dovada de lipsa a celor 7 ani de acasa,sau o fi crescut la ofelinat si nu-i are?ori ca de cand s-a BOTEZAT e prea maret ca a devenit acum sfant…avand doua botezuri,da vorba aia,”te faci frate cu dracu pana treci lacu,ca poate mai impusca un mandat…no asa-i ca nu vrei sa patesti ca mine!

    0 voturi
    +1
    -1
  1. Draga Penita,felicitari pentru curaj…si pentru articol…da mai mult pentru curaj…tine-o tot asa! da fii cu ochii in patru ca stii tu cum e cu politica…ca si eu le stau ca o sulita-n coaste unor institutii ale Statului care fac abuzuri in serviciu si care uita ca sustinatorii statului suntem…noi cu toti,platitorii de impozite,amenzi justificate sau nu…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.