Cu un dealer de droguri mai puțin în județul Arad

  de Special Arad | 12 noiembrie 2016, 10:47 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat 75 de grame de cannabis, în urma unei percheziţii efectuată la locuința unui bărbat din județul Arad. 

  La data de 9 septembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad au efectuat o percheziţie domiciliară la locuința unui bărbat de 34 de ani dintr-o localitate din judeţul Arad, bănuit de trafic de droguri de risc.

  În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 75 de grame de cannabis.

  Din documentarea activității infracționale din perioada februarie – septembrie a.c. a reieşit faptul că acesta ar fi comercializat droguri pe raza județului Arad.

  Bărbatul a fost prezentat magistraților Tribunalului Arad, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

  unnamed

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad