Cu Manuela Hărăbor pe urmele „Pădurencei”, la Arad și la Pecica

  de Special Arad | 31 octombrie 2016, 5:38 PM | Cultură | Film

  0

  CJA și CCJA ne invită se ne reamintim de una dintre capodoperele cinematografiei române: filmul „Pădureanca”. Invitată specială la Arad și la Pecica va fi actriţa care a jucat în rolul principal, Manuela Hărăbor.

  În cadrul întâlnirilor cu personalități organizate de Consiliul Județean Arad în colaborare cu Centrul Cultural Județean, actrița Manueal Hărăbor vine la Cinema Arta din Arad, vineri, 4 noiembrie (ora 13), pentru a prezenta din nou publicului arădean filmul „Pădureanca”. De asemenea, în aceeași zi, de la ora 18, în sala festivă a Primăriei Pecica va avea loc o întâlnire cu pecicanii care apar în acest film.

  Manuela Hărăbor este o actriță de origine română, născută în  2 aprilie, 1968, la București. A absolvit în 1991 Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București și a debutat la vârsta de patru ani, în filmul „Veronica” (1972). Manuela Hărăbor a devenit cunoscută în rolul Siminei, din filmul „Pădureanca” (1986).

   

  Program:

  4 noiembrie:

  Sala festivă a Colegiului Național Vasile Goldiş:
  10.00 – Întâlnire cu elevii Colegiului Naţional „Vasile Goldiş”

  Sala Vasile Goldiș a Consiliului Județean Arad
  11.00 – Din inimă pentru inimi – Întâlnire cu membrii asociaţiilor persoanelor cu autism din Arad

  Cinema Arta:
  13.00 – Cu Manuela Hărăbor pe urmele „Pădurencei” – vizionarea filmului şi marcarea a 30 de ani de la turnarea acestuia

  Primăria oraşului Pecica, sala festivă:
  18.00 – Întâlnire cu pecicanii care apar în filmul „Pădureanca”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii.
  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad