Cu această piesă mergem la Eurovision. „Va fi ceva exploziv, nu ştiu dacă neapărat la propriu, dar…” (VIDEO)

  de - | 6 martie 2017, 3:35 PM | Monden

  0

  Ilinca şi Alex Florea, artiştii care vor reprezenta România la Eurovision Song Contest 2017, la Kiev, au declarat, pentru Agenţia de presă News.ro, după ce au câştigat selecţia naţională, duminică seară, prin votul publicului, că îşi doresc să prezinte un show exploziv în competiţia muzicală şi că se așteaptă să simtă multă presiune în următoarea perioadă, căreia îi vor face faţă.

  „Eu vizualizez ceva foarte exploziv, nu ştiu dacă neapărat la propriu, dar… (râde, n.r.)”, a spus Ilinca.

  „Nu ştim încă, probabil că vom stabili împreună cu echipa pe care o avem şi cu ceilalţi membri noi care vor intra în echipa noastră, în echipa de show de la Kiev”, a adăugat Alex Florea.

  Sursa: Digi Sport

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad