Știri Arad. Incindentul petrecut în aceste zile în comuna Buteni, județul Arad, unde un tânăr și-a folosit câinele din rasa Pit Bull pentru a ucide alte animale a stârnit sute de mii de reacții la nivelul întregii țări.

Incindentul a fost postat pe Facebook de către mai multe persoane și apoi rostogolit pe rețeaua de socializare de către zeci de mii de utilizatori, iar comentariile au fost și ele cu miile.

CITEȘTE ȘI: UPDATE 3 – Măsuri dure luate de Poliția Română și de Poliția Animalelor împotriva „Bestiei de la Buteni”. Cazul a fost preluat și de Procuratură

postare-alin-brancus

postare-daniel-nicolaina

postare-sergiu-vasilescu

Printre cei care au distribuit acele postări s-au numărat și vedete precum cântăreața Delia Matache sau actorul Mihai Bendeac, iar reacțiile acestora le puteți vedea mai jos.

postare-delia

 

postare-bendeac

Au fost și mai multe Asociații de tip ONG care au distribuit aceste postări și care se ocupă cu îngrijirea animalelor sărmane rămase pe stradă.

Totodată, peste 80.000 de persoane au citit până acum articolul publicat de Special Arad, cu update-urile de rigoare. Același articol a fost preluat și de către alte publicații, locale și naționale.

Andrei Fuliaș, 9 ianuarie 2017, 4:44 PM