Cristina Neagu – cea mai bună jucătoare a meciului câștigat de România în fața Sloveniei la CM Handbal

  de Special Arad | 4 decembrie 2017, 8:53 AM | Sport

  0

  România a trecut de Slovenia în al doilea meci al Grupei A de la Campionatul Mondial, scor 31-28, şi împarte prima poziţie  cu Spania.

  Victoria României a fost impulsionată de reuşitele Cristinei Neagu, care a trimis de 11 ori mingea în poarta Slovenia. Şi adversarele noastre au avut o handbalistă de excepţie, în persoana Anei Gros, care a punctat de 10 ori, însă a ratat într-un moment cheie al partidei, pe finalul acesteia.

  Cristina Neagu a fost declarată cea mai bună jucătoare a partidei şi a fost felicitată inclusiv de antrenorul Sloveniei, Uros Bregovici. „Duelul Neagu – Ana Gros a fost câştigat de româncă. În partea a doua nu am mai reuşit să ne păstrăm concentrarea. Cred că meciul s-a jucat la eliminarea primită de Krhlikar cu două minute înainte de final”, a spus acesta.

  „A trebuit să ne impunem prin valoarea jucătoarelor noastre. Nu doar Cristina Neagu a fost foarte bună, şi celelalte jucătoare au făcut un joc foarte bun. Aceasta este o echipă cu spirit, fiecare îşi ştie rolul, jucăm ca o echipă adevărată. Avem o zi de pauză. Avem timp să ne gândim la acest meci cu Spania. Acest rezultat de azi e important, nu decisiv, tocmai de asta trebuie să o luăm meci cu meci”, a zis Martin Ambros pentru TV Telekom Sport.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad