Crimă îngrozitoare în Buzău. Un tată și-a omorât copilul de opt ani

  de Special Arad | 10 aprilie 2016, 11:26 AM | Naţional

  0

  Tragedie la Lunca, comuna C.A. Rosetti din Buzău. Un copil de 8 ani a fost înjunghiat mortal cu mai multe lovituri de cuțit de propriul tată.

  Părinții copilului sunt despărțiți iar băiatul ar fi mers cu mama lui în vizită la tătă. La un moment dat, nu se știe din ce motiv, bărbatul s-a năpustit cu cuțitul asupra copilului, pe care l-ar fi înjunghiat de mai multe ori. Totul s-a întâmplat pe uliță. Copilul a decedat. Bărbatul a fugit, fiind căutat acum de Poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad